Αποθέωσαν τον Τσιμίκα οι οπαδοί της Λίβερπουλ: «Εμαθε πολλά από τον Ρόμπερτσον» (vid)

Κώστας Τόπας
Αποθέωσαν τον Τσιμίκα οι οπαδοί της Λίβερπουλ: «Εμαθε πολλά από τον Ρόμπερτσον» (vid)

bet365

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αποθέωσαν τον Κώστα Τσιμίκα, για την εμφάνισή του με την εθνική ομάδα κόντρα στην Σουηδία.

Η εθνική Ελλάδος κατάφερε και πήρε μια σπουδαία νίκη, με 2-1, απέναντι στην Σουηδία για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι έτσι έμεινε ζωντανή για τη 2η θέση.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είχαν κάθε λόγο να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της «γαλανόλευκης», καθώς ο Κώστας Τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού κι αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο.

Μάλιστα, στα social media, οι φίλοι των «Reds» φρόντισαν να αποθεώσουν τον 25χρονο διεθνή Έλληνα μπακ για την εμφάνισή του, αλλά και για μία τρομερή ενέργεια του.

Συγκεκριμένα, στο 25ο λεπτό του αγώνα, ο Τσιμίκας έγινε κάτοχος της μπάλας στην μεσαία γραμμή και με ένα τρομερό σπριντ πάτησε την αντίπαλη περιοχή, επιχειρώντας και το σουτ. Παρά το γεγονός ότι η προσπάθεια του κατέληξε στα χέρια του Όλσεν, ο νεαρός αμυντικός κέρδισε το χειροκρότημα από τις κερκίδες.

Οπως κι από τους οπαδούς της Λίβερπουλ, οι οποίοι μάλιστα τον σύγκριναν και με τον Άντι Ρόμπερτσον, λέγοντας πως έχει μάθει πολλά έως τώρα από τον τρόπο παιχνιδιού του συμπαίκτη του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα