Άρσεναλ: Επιτρέπει στον Γουίλσιρ να συμμετέχει στις προπονήσεις της

Άρσεναλ: Επιτρέπει στον Γουίλσιρ να συμμετέχει στις προπονήσεις της

Newsroom
Άρσεναλ: Επιτρέπει στον Γουίλσιρ να συμμετέχει στις προπονήσεις της

bet365

Την ευκαιρία να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της προσφέρει η Άρσεναλ στον Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρα ρου.

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Το βαρύ ιστορικό τραυματισμών που κουβαλάει όμως έχουν αποθαρρύνει τους πιθανούς ενδιαφερόμενους, οι οποίοι δεν θέλουν να ρισκάρουν με την περίπτωσή του. Κάπως έτσι η καριέρα του βρίσκεται για την ώρα σε αδιέξοδο, με τον 29χρονο να μην έχει καν μέρος να προπονηθεί μετά την αποχώρησή του από τη Μπόρνμουθ.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα πάντως ήρθε να δώσει η Άρσεναλ, η οποία δεν ξέχασε το παρελθόν του ποδοσφαιριστή στο σύλλογο και αποφάσισε να του επιτρέψει να προπονείται κανονικά στις εγκαταστάσεις της στο Λονδίνο.

Κύριο λόγο σε αυτή την απόφαση είχε ο άλλοτε συμπαίκτης του και νυν τεχνικός των Gunners, Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η πόρτα της Άρσεναλ θα είναι πάντα ανοικτή για τον πρώην Άγγλο διεθνή.

«Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκα μαζί τα ίδια αποδυτήρια στο παρελθόν, είναι πολύ αγαπητός στο κλαμπ και πάντα οι πόρτες της Άρσεναλ θα είναι ανοικτές για εκείνον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βάσκος.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα