Μέιτλαντ-Νάιλς - Άρσεναλ: «Αφήστε με να πάω εκεί που με θέλουν» (pic)

Μέιτλαντ-Νάιλς - Άρσεναλ: «Αφήστε με να πάω εκεί που με θέλουν» (pic)

bet365

Η Άρσεναλ απέρριψε την πρόταση της Έβερτον για την απόκτηση του Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς και ο 24χρονος Άγγλος έκανε σαφή την επιθυμία του μέσω Instagram, ζητώντας ξεκάθαρα από το κλαμπ να τον αφήσει να φύγει.

Το κλίμα στην Άρσεναλ δεν μπορεί να γίνει χειρότερο. Εκτός από το ότι διαγράφει τη χειρότερη πορεία της ιστορίας της στην 1η κατηγορία και το πιο αρνητικό ξεκίνημα ever στην Premier League, εκτός από το ότι έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα στο Νησί για μεταγραφές αμφιβόλου ποιότητας, η ομάδα του «υπ' ατμόν» Μίκελ Αρτέτα καλείται να διαχειριστεί και την επιθυμία παικτών της να αποχωρήσουν από το κλαμπ. Όπως ο Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς, ο οποίος ψάχνει στο φινάλε των μεταγραφών το εισιτήριο εξόδου από το «Emirates» και το Βόρειο Λονδίνο και δεν δίστασε να το «φωνάξει» μέσω Instagram.

Ο 24χρονος Άγγλος χαφ δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ισπανού τεχνικού, έχοντας θέσει προτεραιότητα να αγωνίζεται ως φουλ-μπακ και όχι στον άξονα. Έτσι, η Έβερτον έκανε κίνηση την Δευτέρα (30/8) για την απόκτησή του με δανεισμό και οψιόν αγοράς, ωστόσο, τελικά οι Κανονιέρηδες άλλαξαν στάση και αποφάσισαν να διατηρήσουν στην ομάδα τον παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Αυτό που ακολούθησε ήταν η αντίδραση του διεθνή Άγγλου μέσω Instagram, με ένα story παράπονου και με το emoji της δακρυσμένης φάτσας να καθιστά σαφή την επιθυμία του να αποχωρήσει:

«Το μόνο που θέλω είναι να πάω κάπου που με θέλουν και που πρόκειται να πάρω χρόνο συμμετοχής», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μέιτλαντ-Νάιλς, ο οποίος φέτος έχει καταγράψει μόλις 48' συμμετοχής ως αλλαγή και την περασμένη σεζόν είχε δοθεί δανεικός για ένα εξάμηνο στη Γουέστ Μπρομ.

Μέιτλαντ-Νάιλς

Οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων συνεχίζεται και αναμφίβολα αυτή η ανάρτηση λειτουργεί ως πίεση προς τους Λονδρέζους, ώστε να πουν το «ναι» στην προσφορά των Ζαχαρωτών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα