Τότεναμ – Γουότφορντ 1-0: Γράφουν ιστορία οι Spurs στην κορυφή (vid)

Τότεναμ – Γουότφορντ 1-0: Γράφουν ιστορία οι Spurs στην κορυφή (vid)

bet365

Η Τότεναμ νίκησε 1-0 τη Γουόtφορντ και για πρώτη της φορά στην Premier League ξεκινάει με το απόλυτο 3x3, δίχως καν να δεχτεί γκολ και είναι μόνη στην 1η θέση. Μοιρασιά στο Μπέρνλι-Λιντς.

Ο Χάρι Κέιν βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος στην 11άδα,αλλά ήταν και πάλι ο Σον που καθάρισε. Ο ΝοτιοΚορεάτης επιθετικός έβαλε ένα περίεργο γκολ και οδήγησε την Τότεναμ στο 1-0 επί της Γουότφορντ, κάτι που σηματοδότησε ένα ιστορικό ξεκίνημα για τους Spurs στα χρόνια της Premier League.

Ο Σον εκτέλεσε φάουλ (42') από μη επικίνδυνη θέση, αλλά ο Μπάχμαν δεν υπολόγισε σωστά το γκελ της μπάλας και δέχτηκε ένα τέρμα που θα μπορούσε κάλλιστα να αποφύγει. Η Γουότφορντ δεν είχε απάντηση και το φινάλε βρήκε την Τότεναμ μόνη στην κορυφή, να έχει κάνει για πρώτη φορά το 3x3, δίχως μάλιστα να έχει δεχτεί καν γκολ.

Η τρελή βδομάδα του Μπάμφορντ

Για τον Πάτρικ Μπάμφορντ ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο μία τρομερή βδομάδα σε προσωπικό επίπεδο. Αφού υπέγραψε πολυετή επέκταση συμβολαίου με τη Λιντς και κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Αγγλίας, σκόραρε στο 86', για να χαρίσει στη Λιντς τον βαθμό (1-1) στην έδρα της Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Λόουτον (61'), παίρνοντας έτσι τον πρώτο πόντο τους, ενώ η Λιντς έχει δύο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα