Ρούνεϊ για Ρονάλντο: «Όλοι ξέρουν ότι εγώ ποτέ δεν θα πήγαινα σε Λίβερπουλ ή Σίτι»

Ρούνεϊ για Ρονάλντο: «Όλοι ξέρουν ότι εγώ ποτέ δεν θα πήγαινα σε Λίβερπουλ ή Σίτι»

bet365

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν μπορεί να φανταστεί τον Ρονάλντο στη Σίτι, ενώ είπε ότι ο ίδιος ποτέ δεν θα πήγαινε στη Λίβερπουλ ή στην άλλη ομάδα του Μάντσεστερ.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιουβέντους τα έχουν... σπάσει. Πλέον το μόνο που απομένει είναι να επέλθει συμφωνία μεταξύ της Σίτι και του ιταλικού συλλόγου ώστε να ολοκληρωθεί άλλο ένα «μπαμ» αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Πορτογάλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πήρε θέση για το θέμα μη μπορώντας να... χωνέψει ότι θα πρέπει να βλέπει τον Ρονάλντο στα γαλάζια.

«Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο έχει αφήσει μια πολύ καλή κληρονομιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξέρω πόσο περήφανος είναι ως παίκτης και ως άτομο», δήλωσε ο Ρούνεϊ στο talkSPORT και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να τον δω στη Σίτι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Υπήρξαν μερικοί που το έκαναν, αλλά κανείς δεν ήταν στο επίπεδο του Κριστιάνο, όπως ο Πίτερ Σμάιχελ κι ο Άντι Κόουλ, αλλά απλά δεν μπορώ να δω τη Σίτι ως επιλογή γι' αυτόν πραγματικά.

Φυσικά, οικονομικά, δεν χρειάζεται να το κάνει. Νομίζω ότι είναι πιο πιθανό να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν».

Ο Ρούνεϊ, που είναι προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι, τόνισε επίσης ότι σε καμία περίπτωση ο ίδιος δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.

«Νομίζω ότι πρέπει να κάνετε αυτό που είναι σωστό για εσάς ως άτομο και για την οικογένειά σας.

Όλοι γνωρίζουν ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω για τη Λίβερπουλ ή τη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό είναι προφανές αλλά ο καθένας είναι διαφορετικός.

Νομίζω ότι κάποιοι κάνουν μεταγραφή σε κλαμπ όπου δεν το θέλουν πραγματικά, αλλά μπορεί αυτή να είναι η μόνη τους επιλογή από οικονομική άποψη.

Για μένα όμως δεν θα ήταν επιλογή κάτι τέτοιο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα