Οι τρεις προϋποθέσεις για να αποκτήσει τον Ρονάλντο η Σίτι

Κώστας Τόπας
Οι τρεις προϋποθέσεις για να αποκτήσει τον Ρονάλντο η Σίτι

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να κινήσει γη και ουρανό σε περίπτωση που αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, από την Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Γιουβέντους. Το τελευταίο διάστημα στην Ισπανία ανέφεραν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ενδέχεται το επόμενο καλοκαίρι να πάει για το κοσμοϊστορικό «μπαμ» με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ωστόσο, η «L' Equipe» αποκάλυψε ότι ο 36χρονος επιθετικός βλέπει τον εαυτό του στη Μάντσεστερ Σίτι και κινεί τα νήματα για τη μετακίνησή του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Η υπόθεση της μεταγραφής του όμως δεν είναι τόσο εύκολη. Στην Ιταλία τα Μέσα τονίζουν πως η Σίτι δεν είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της 30 εκατομμύρια ευρώ και να τα προσφέρει στην Γιουβέντους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ως εναλλακτική λύση, υπάρχει το ενδεχόμενο ανταλλαγής Γκαμπιρέλ Ζεσούς με Ρονάλντο, αλλά ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν επιθυμεί πλέον την άμεση αποχώρησή του από τον σύλλογο, παρά το γεγονός ότι στις αρχές του καλοκαιρού αναζητούσε άλλες ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του.

Επιπλέον, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα πρέπει να πουλήσει έναν επιθετικό από το ρόστερ, εάν θέλει να κάνει δικό της τον Ρονάλντο και σύμφωνα με το «Sky Sport Italia», ο Ραχίμ Στέρλινγκ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να βγει στο «σφυρί». Ωστόσο, με τον χρόνο να πιέζει, μοιάζει εξαιρετικά απίθανο, η Μάντσεστερ Σίτι να βρει πιθανή ομάδα για την παραχώρηση του 26χρονου επιθετικού.

Από την πλευρά του πάντως ο Ρονάλντο, ο οποίος βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2022, ελπίζει να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους πριν από τη λήξη της συμφωνίας του με τους «μπιανκονέρι». Γι' αυτό κι άλλωστε έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους συμπατριώτες τους που αγωνίζονται στην Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Ντίας και Ζοάο Κανσέλο προκειμένου να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα