Λίβερπουλ: Φρένο στις αποχωρήσεις των Σαλάχ, Αλισον, Φαμπίνιο, Φιρμίνο

Λίβερπουλ: Φρένο στις αποχωρήσεις των Σαλάχ, Αλισον, Φαμπίνιο, Φιρμίνο

Λίβερπουλ: Φρένο στις αποχωρήσεις των Σαλάχ, Αλισον, Φαμπίνιο, Φιρμίνο

bet365

Η Λίβερπουλ δεν αφήνει τέσσερις διεθνείς της να αποχωρήσουν και βάζει... φωτιά στα προκριματικά για το Μουντιάλ.

Η Λίβερπουλ αρνείται να αποδεσμεύσει τέσσερις παίκτες για τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες. Αναμένεται κλιμάκωση της κρίσης ανάμεσα στους ευρωπαϊκούς συλλόγου και τη FIFA!

Stop έβαλε η Λίβερπουλ στην Ομοσπονδία της Αιγύπτου και της Βραζιλίας για τους Σαλάχ, Φιρμίνο, Άλισον και Φαμπίνιο. Oι Reds αρνούνται να τους αποδεσμεύσουν για τα ματς των εθνικών ομάδων, μιας και στην επιστροφή τους πρέπει να τεθούν σε καραντίνα.

Οι σύλλογοι είναι έξαλλοι που η αποχώρηση παικτών για διεθνείς υποχρεώσεις θα αναγκάσει αρκετά αστέρια τους να χάσουν αγώνες πρωταθλήματος. Η Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων (ECA) έχει ήδη διαμαρτυρηθεί επίσημα στη FIFA ειδικά για τις απαιτήσεις που υπάρχουν για τους Νοτιοαμερικάνους, οι οποίοι πρέπει να μείνουν ελεύθεροι για 11 ημέρες.

«Οι αποφάσεις της FIFA ελήφθησαν μονομερώς και ενάντια στη ρητή ένσταση της ECA και των υπολοίπων ενδιαφερομένων» τονίζει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ECA.

Απομένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες το παράδειγμα της Λίβερπουλ και θα βάλουν φρένο στις αποχωρήσεις διεθνών!

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

PREMIER LEAGUE NEWS FEED