Λίβερπουλ: Η τρομερή ενέργεια του Τσιμίκα που ξεσήκωσε το «Άνφιλντ» (vid)

Λίβερπουλ: Η τρομερή ενέργεια του Τσιμίκα που ξεσήκωσε το «Άνφιλντ» (vid)

Λίβερπουλ: Η τρομερή ενέργεια του Τσιμίκα που ξεσήκωσε το «Άνφιλντ» (vid)

bet365

Μεγαλειώδη εμφάνιση από τον Κώστα Τσιμίκα κόντρα στην Μπέρνλι, έχοντας ασίστ και μια στατιστική γεμάτη σε όλους τους τομείς.

Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπέρνλι (2-0). Ο Τσιμίκας συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία των «Reds» προσφέροντας με ασίστ το γκολ στον Ντιόγκο Ζότα.

Ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 71 επαφές με την μπάλα, 9 σέντρες, κέρδισε 6 μονομαχίες, ανέκτησε την μπάλα 6 φορές, είχε 6 παρουσίες στην αντίπαλη περιοχή, δημιούργησε τέσσερις ευκαιρίες, έκανε τρία τάκλιν, καθάρισε τρεις φάσεις και φυσικά έδωσε και την ασίστ στον συμπαίκτη του Ζότα. Γι' αυτό και αφού πρώτα αποθεώθηκε και χειροκροτήθηκε από όλο το Άνφιλντ στο τέλος αναδείχθηκε και MVP του παιχνιδιού.

Ο νεαρός αμυντικός ήταν πανταχού παρών σε άμυνα και επίθεση, βάζοντας παράλληλα δύσκολα στους αντιπάλους του. Χαρακτηριστική είναι η φάση που οι δύο ποδοσφαιριστές της Μπέρνλι, Τζέι Ροντρίγκεζ και Μάθιου Λόουτον προσπάθησαν να κλέψουν την μπάλα από τον Τσιμίκα, όμως ο Έλληνας μπακ έβαλε σωστά το κορμί του και με το πείσμα βγήκε νικητής από αυτή τη δύσκολη μονομαχία.

Φυσικά όπως είναι λογικό οι οπαδοί της Λίβερπουλ τον αποθέωσαν μετά από τη συγκεκριμένη τρομερή ενέργεια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα