Τσιμίκας - Λίβερπουλ: Ανοικτό για βασικός και κόντρα στην Τσέλσι

Βασίλης Τεμπέλης
Τσιμίκας - Λίβερπουλ: Ανοικτό για βασικός και κόντρα στην Τσέλσι

bet365

Παρά το γεγονός ότι ο Άντι Ρόμπερτσον επιστρέφει, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να διατηρήσει ο Κώστας Τσιμίκας τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ και κόντρα στην Τσέλσι (28/8, 19:30).

Στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ και την εκτός έδρας νίκη (0-3) επί της Νόριτς ήταν εξαιρετικός. Στο πρώτο του ματς με κόσμο στο Άνφιλντ ο Κώστας Τσιμίκας ήταν ακόμη καλύτερος.

Από τα πόδια του - πρώτη ασίστ στην Premier League - προήλθε το γκολ του Ζότα που άνοιξε το σκορ και το δρόμο για τη νίκη (2-0) των Ρεντς επί της Μπέρνλι. Δέχτηκε το standing ovation από τους οπαδούς, τους αποθέωσε και αποθεώθηκε από τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο 25χρονος διεθνής αριστερός μπακ ή CrossTas όπως όπως τον έχουν «βαπτίσει» οι οπαδοί της ομάδας βρήκε χώρο στην ενδεκάδα λόγω του τραυματισμού του Άντι Ρόμπερτσον.

Ο 27χρονος Σκωτσέζος, ωστόσο, επιστρέφει. Μάλιστα, σηκώθηκε για προθέρμανση στα τελευταία του πρώτου μέρους στο ματς του Σαββάτου (21/8). Το ερώτημα είναι: ποιος θα ξεκινήσει βασικός στο εντός έδρας ματς με την Τσέλσι (28/8, 19:30) για την τρίτη αγωνιστική της Premier League;

Παρά το γεγονός ότι ο Ρόμπερτσον θα είναι έτοιμος, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο - σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών media - να διατηρήσει ο Κώστας Τσιμίκας τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Ο 54χρονος Γερμανός προπονητής επιφύλαξε μια εντελώς διπλωματική απάντηση όταν ρωτήθηκε από τον 35χρονο Ισπανό πρώην μπακ της ομάδας και νυν σχολιαστή, Χοσέ Ενρίκε: «Δεν είναι πρόβλημα για μένα. Τα τελευταία χρόνια είχαμε πρόβλημα να αντικαταστήσουμε τον Ρόμπο. Ο Κώστας, όπως και ο Ρόμπερτσον στην αρχή, χρειάστηκε λίγο χρόνο για να συνηθίσει. Ο Κώστας έπαιξε καλά, έκανε μια απίστευτη σέντρα.

Επιμένω ότι δεν είναι πρόβλημα. Είναι εξαιρετικό να τους έχω και τους δύο. Το πρόβλημα είναι όταν δεν έχεις αριστερό μπακ. Όταν έχεις δύο καλούς, δεν είναι πρόβλημα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα