Κέιν: Ενοχλημένος με τον πρόεδρο της Τότεναμ γιατί δεν τον αφήνει να πάει στην Σίτι

Κώστας Τόπας
Κέιν: Ενοχλημένος με τον πρόεδρο της Τότεναμ γιατί δεν τον αφήνει να πάει στην Σίτι

bet365

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, ο Χάρι Κέιν, για το γεγονός ότι δεν τον αφήνει να αποχωρήσει από τον σύλλογο για την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο αρχηγός της Τότεναμ μπορεί να επέστρεψε στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο όπως φαίνεται το μυαλό του είναι αλλού.

Οπως αναφέρει η «Daily Mail», o Χάρι Κέιν είναι πολύ εκνευρισμένος με τη στάση του προέδρου της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει στο τέλος της περυσινής σεζόν, ότι το καλοκαίρι οι δρόμοι τους θα χώριζαν.

Ωστόσο, η υπόσχεση του ισχυρού άνδρα των «σπιρουνιών» δεν τηρήθηκε, με αποτέλεσμα ο Άγγλος στράικερ να αναζητάει κάθε τρόπο προκειμένου να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η Μάντσεστερ Σίτι πάντως είναι εκείνη η οποία παλεύει για την απόκτηση του Χάρι Κέιν φτάνοντας μέχρι και τα 125 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει τον Ντάνιελ Λέβι. Ο ίδιος πάντως δεν κατεβαίνει από τα 150 εκατομμύρια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα