Λίβερπουλ - Οσασούνα 3-1: Νίκη στην πρόβα τζενεράλε με ασίστ του Τσιμίκα (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Λίβερπουλ - Οσασούνα 3-1: Νίκη στην πρόβα τζενεράλε με ασίστ του Τσιμίκα (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ νίκησε 3-1 την Οσασούνα στην πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα της Premier League με τον Κώστα Τσιμίκα να δίνει την ασίστ στο γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Η Λίβερπουλ υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας (9/8) την Οσασούνα στο «Άνφιλντ» στην πρόβα τζενεράλε της για την πρεμιέρα της Premier League, που τη βρίσκει να ταξιδεύει στο Νόριτς για ν' αγωνιστεί κόντρα στα Καναρίνια (14/8, 19:30) του Δημήτρη Γιαννούλη (και του... Χρήστου Τζόλη).

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική με το You'll Never Walk Alone να ηχεί και πάλι δυνατά, ενώ βασικός ξεκίνησε ο Κώστας Τσιμίκας που ετοιμάζεται λόγω για την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα (θα είναι η πρώτη σε επίπεδο πρωταθλήματος) - λόγω του τραυματισμού του Άντριου Ρόμπερτσον - και στο «Κάροου Ρόουντ».

Οι Ρεντς άνοιξαν το σκορ στο 14' με το αυτογκόλ του Χεσούς Αρέσο, ενώ διεύρυναν σε 2-0 το προβάδισμά τους στο 21' με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο ύστερα από την ασίστ του 25χρονου Έλληνα διεθνή αριστερού μπακ, ο οποίος έβγαλε αφού συνεργάστηκε με τον Μιναμίνο έβγαλε εξαιρετική σέντρα για τον Βραζιλιάνο.

Το δεύτερο γκολ του Βραζιλιάνου στο 41', οδήγησε στο 3-0 της Λίβερπουλ. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα από την Παμπλόνα - υποδέχεται την Εσπανιόλ (14/8, 18:00) στην πρεμιέρα της La Liga - ήταν να μειώσει με την κεφαλιά του Κίκε στο 70' και να διαμορφώσει το τελικό σκορ (3-1).

Εκτός αποστολής της Λίβερπουλ ήταν ο Τζέρνταν Σακίρι που οδεύει στη Λυών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα