Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Ρομέρο (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Ρομέρο (vid)

bet365

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, Κριστιάν Ρομέρο, αντί 55 εκατομμυρίων ευρώ. Η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Σπερς.

Για λίγες ώρες αποτέλεσε περιουσιακό στοιχείο της Αταλάντα, η οποία ενεργοποίησε την ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ οψιόν αγοράς από τη Γιουβέντους, ο Κρίστιαν Ρομέρο.

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Αργεντινού διεθνή κεντρικού αμυντικού από την Αταλάντα αντί 55 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή είναι η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή των Σπερς πίσω από τον Ταγκί Εντομπελέ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από τη Λιόν αντί 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ρομέρο γεννήθηκε στην Κόρδοβα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπελγράνο. Το 2018 τον αγόρασε η Τζένοα αντί 4,25 εκατομμυρίων ευρώ και την επόμενη χρονιά (2019) τον πούλησε στη Γιουβέντους αντί 26 εκατομμυρίων.

Παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Τζένοα και Αταλάντα. Είναι η τρίτη μεταγραφή των Λονδρέζων μετά τον Πιερλουίτζι Γκολίνι και τον Μπρίαν Χιλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα