Το ρεκόρ που κυνηγάει ο Τζόλης, η βιασύνη των Άγγλων και το «κλειδί» της συμφωνίας με ΠΑΟΚ

Το ρεκόρ που κυνηγάει ο Τζόλης, η βιασύνη των Άγγλων και το «κλειδί» της συμφωνίας με ΠΑΟΚ

bet365

Το… παιχνίδι γύρω από τη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη και οι κινήσεις τακτικής στη σκακιέρα της μεγαλύτερης στην ιστορία της Νόριτς αγοράς ποδοσφαιριστή συνεχίστηκαν για ένα ακόμη 24ωρο.

Τα «καναρίνια» είναι έτοιμα να δαπανήσουν το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσουν τον 19χρονο ταλαντούχο επιθετικό του ΠΑΟΚ, που θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου.

Το ρεκόρ του Τζόλη

tzolis_back

Το συγκεκριμένο ρεκόρ, ουδόλως, απασχολεί τις εμπλεκόμενες πλευρές, παρά μόνο τους λάτρεις των αριθμών και της στατιστικής. Η ουσία βρίσκεται πίσω από την οριστική συμφωνία, η οποία μέχρι και τώρα δεν έχει επιτευχθεί, όση σιγουριά κι αν εκφράζουν τα αγγλικά ΜΜΕ, κυρίως αυτά που εδρεύουν κοντά στο «Carrow Road» και την πόλη της ανατολικής Αγγλίας.

Ούτε το αν θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο ή πενταετές με «οψιόν» τον τελευταίο χρόνο φαίνεται να απασχολεί τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος είναι λογικό να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Η βιασύνη των Αγγλων

tzolis_paok_02

Μέχρι τώρα επιβεβαιώνονται οι «ασπρόμαυροι» για τη βιασύνη που δείχνουν τα «καναρίνια» ταυτόχρονα με την πίεση που βάζουν πάνω στο τραπέζι, επιμένοντας ότι η μεταγραφή του 19χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή θα έχει τελειώσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Το σίγουρο είναι πως στις διαπραγματεύσεις έχει διαπιστωθεί να υπάρχει μια απόσταση μεταξύ των χρημάτων που δίνει η Νόριτς και σ’ αυτά που ζητάει ο ΠΑΟΚ.

Το κλειδί της συμφωνίας

tzolis_paok

Στην Αγγλία υποστηρίζουν πως η απόσταση θα καλυφθεί και θα υπάρξει άμεσα συμφωνία, καθώς βιάζονται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μια εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Premier League, με πρώτο αντίπαλο τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Το «κλειδί» που θα… ξεκλειδώσει τη μεταγραφή του Τζόλη δεν είναι τόσο τα χρήματα που θέλει ο ΠΑΟΚ και θα είναι πάνω από τα 12 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους, όσο το ποσοστό μεταπώλησης.

Μέχρι τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα «καναρίνια» δε δίνουν πάνω από 8%, με τους «ασπρόμαυρους» να πιέζουν για ένα ποσοστό από 15% έως 20%. Αν υπάρξει συμφωνία στο ποσοστό μεταπώλησης τότε οι δύο πλευρές αναμένεται αργά ή γρήγορα να τα βρουν και στα χρήματα και στα μπόνους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα