Γκρίλις: Οπαδοί της Άστον Βίλα προσπαθούν να τον πείσουν να μην αποχωρήσει για την Σίτι (vid)

Κώστας Τόπας
Γκρίλις: Οπαδοί της Άστον Βίλα προσπαθούν να τον πείσουν να μην αποχωρήσει για την Σίτι (vid)

bet365

Οπαδοί της Άστον Βίλα βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας του προκειμένου να φωτογραφηθούν με τον Τζακ Γκρίλις και να προσπαθήσουν να τον πείσουν να παραμείνει στους «Χωριάτες».

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» του καλοκαιριού, αποκτώντας τον Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα, έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ και σε περίπτωση που το «deal» ολοκληρωθεί τότε θα μιλάμε για μεταγραφή – ρεκόρ στην ιστορία της Premier League.

Ο Τζακ Γκρίλις από την πλευρά του, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον των «Πολιτών», επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις με την ομάδα του, αφήνοντας τις διοικήσεις των δύο συλλόγων να τα βρουν μεταξύ τους.

Μάλιστα, στην προπόνηση βρέθηκαν και οπαδοί της Άστον Βίλα, οι οποίοι την ώρα που έβγαζαν φωτογραφίες με τον Άγλλο άσο, προσπαθούσαν να τον πείσουν να παραμείνει στη ομάδα τους και να αρνηθεί τα χρήματα της Σίτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα