Εμβολιασμός: Υποχρεωτικός για όλες τις ομάδες της Premier League!

Κώστας Ζάλιαρης
Εμβολιασμός: Υποχρεωτικός για όλες τις ομάδες της Premier League!

bet365

Τα αρνητικά τεστ κορονοϊού δεν θα είναι πλέον αρκετά για την Premier League, όπου αναμένεται να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός όλων στις ομάδες εντός των επόμενων δύο μηνών!

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η Daily Mail, μεταξύ άλλων θα συνεχίσουν να υπάρχουν και στα γήπεδα οι κόκκινες ζώνες, τα μέτρα ασφαλείας και όλοι οι περιορισμοί που επέτρεψαν στο κορυφαίο πρωτάθλημα να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από τη στιγμή της επανέναρξής του μέσα στο 2020.

Ωστόσο, πλέον τίθεται και ζήτημα υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Τα δυο τεστ κάθε εβδομάδα δεν θα είναι πλέον αρκετά βάσει και των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση κι έτσι θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε όλες τις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος, με τη διαδικασία να προγραμματίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 8 εβδομάδων.

Όσοι είναι πιο νεαροί σε ηλικία και δεν έχουν οικογένειες θα έχουν προτεραιότητα για να ξεμπερδέψουν πιο γρήγορα, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως τελικά θα χρειάζεται και πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο των οπαδών στα γήπεδα, με το μέτρο αυτό να προκρίνεται σε σχέση με την παντελώς ελεύθερη είσοδο που είχε αρχικά ανακοινωθεί...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα