Λίνγκαρντ: Έγραφε τους στόχους του και ξαναβρήκε τον εαυτό του! (pic)

Λίνγκαρντ: Έγραφε τους στόχους του και ξαναβρήκε τον εαυτό του! (pic)

bet365

Γνωρίζοντας πολύ καλά σε πόσο σκοτεινό σημείο μπορεί να βρεθεί ψυχολογικά ένας άνθρωπος, ο Τζέσι Λίνγκαρντ έβαλε στόχους, τους έγραψε, τους έβλεπε κάθε μέρα κι έτσι ξαναβρήκε τον εαυτό του!

Ο «J Lings» που πλέον φαίνεται να κερδίζει μια θέση στα πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την επαναφορά του από τον δανεισμό στη Γουέστ Χαμ, έδειξε στον κόσμο τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Έχοντας παραχωρηθεί δανεικός στα «σφυριά» για να προσπαθήσει να πάρει τα πάνω του, όχι μονάχα το κατάφερε, αλλά ξαναβρήκε το πιο πλατύ του χαμόγελο και μαζί πατούσε ξανά με απόλυτη σιγουριά στον αγωνιστικό χώρο.

«Θετική νοοτροπία

αυτοπεποίθηση

πίστη

κανείς συμβιβασμός για το καλό, να είσαι ο καλύτερος

συνέπεια».

Αυτά τα στοιχεία που έχει καταγράψει στον πίνακα στο σπίτι του, βοήθησαν περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο ώστε να φτάσει και στην μεγάλη επιστροφή στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, ακόμα κι αν δεν κατάφερε να βρεθεί στο Euro...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα