«Η Τσέλσι "θυσιάζει" Βέρνερ στη Ντόρτμουντ για τον Χάαλαντ»

«Η Τσέλσι "θυσιάζει" Βέρνερ στη Ντόρτμουντ για τον Χάαλαντ»

bet365

Μετά την πρώτη πρόταση που απέρριψε η Ντόρτμουντ, η Τσέλσι φέρεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Τίμο Βέρνερ στους Βεστφαλούς προκειμένου να κάνει δικό της από φέτος τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η περίπτωση του Έρλινγκ Χάαλαντ μόνο εύκολη δεν είναι για την Τσέλσι, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι όποτε και πρόκειται να ισχύσει η ρήτρα αποδέσμευσής του στα 75 εκατ. ευρώ. Κι αυτό το κατάλαβε από... πρώτο χέρι, αφού η πρόταση που κατέθεσε προς τη Ντόρτμουντ με χρηματικό ποσό και έναν εκ των Χάντσον-Οντόι ή Τάμι Έιμπραχαμ, έπεσε στο «κενό».

Ωστόσο, οι Μπλε δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τα «όπλα» και ετοιμάζουν αντιπρόταση, ακολουθώντας το μοτίβο «χρήματα + έμψυχο αντάλλαγμα». Αφού, λοιπόν, οι Βεστφαλοί δεν ικανοποιήθηκαν με τους δύο Άγγλους, η «Daily Mail» αναφέρει πως οι Λονδρέζοι σκέφτονται να συμπεριλάβουν στην πρότασή τους τον Τίμο Βέρνερ!

Ο Γερμανός στράικερ θα καλύψει ασφαλώς μεγαλύτερο μέρος του απαιτούμενου ποσού (160-180 εκατ. ευρώ, στα 90 η αξία του Βέρνερ) κι εκτιμάται πως θα δελεάσει περισσότερο τους ιθύνοντες του κλαμπ για να ανάψουν το «πράσινο φως» στη μετακίνηση του Νορβηγού.

Φυσικά, αυτό θα σημάνει την αποχώρησή του από το «Στάμφορντ Μπριτζ» μόλις έναν χρόνο μετά την «ηχηρή» μεταγραφή των 60 εκατ. ευρώ από τη Λειψία, στη διάρκεια του οποίου σήκωσε το Champions League, δίχως, όμως, να ανταποκριθεί από πλευράς γκολ και παραγωγικότητας (12 σε 52 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και 17 ασίστ).

Από την πλευρά της Ντόρτμουντ, πάντως, επικοινωνείται διαρκώς ότι ο Χάαλαντ δεν πωλείται το φετινό καλοκαίρι, καθώς μετά τον Σάντσο ο σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να χάσει και το έτερο μεγάλο αστέρι του στην ίδια μεταγραφική περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα