Τότεναμ: Οι Αγγλοι πιστεύουν ότι ο Κέιν θα αποφύγει την προετοιμασία για να πιέσει να πάει στη Σίτι

Τότεναμ: Οι Αγγλοι πιστεύουν ότι ο Κέιν θα αποφύγει την προετοιμασία για να πιέσει να πάει στη Σίτι

bet365

Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Χάρι Κέιν θα αποφύγει να πάει στην προετοιμασία της Τοτεναμ ώστε να ασκήσει πιέσεις στη διοίκηση και να τον αφήσει να πάρειμεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι σκοπεύει να κάνει.. τρελό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι. Γι' αυτό το λόγο μάλιστα φέρεται να είναι διατεθειμένη να πουλήσει Μαχρέζ-Στέρλινγκ. Σκοπός της δεν είναι άλλος από το να εξασφαλίσει ρευστό και να προχωρήσει στις μεταγραφές των Χάαλαντ, Γκριεζμάν και Κέιν!

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Αγγλους, ο επιθετικός της Τότεναμ θα αποφύγει να βρεθεί στην προετοιμασία της ομάδας ώστε να ασκήσει πιέσεις στη διοίκηση και να κάνει εύκολες τις διαπραγματεύσεις με τη Σίτι στη μεταγραφή του.

Την ίδια ώρα ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο φαίνεται να τον υπολογίζει κανονικά, αλλά όπως τονίζει η Telegraph «οι συμπαίκτες του Κέιν πιστεύουν ότι θα μπορούσε να αποφύγει την προετοιμασία ώστε να προσπαθήσει να πιέσει για να προχωρήσει το deal με τη Σίτι». Πάντως, ο Σάντο έχει στο μυαλό του ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσει τον καλύτερο παίκτη της ομάδας του και γι' αυτό έχει στο στόχαστρό του τον Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα.

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 αλλά θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσει τίτλους. Μέχρι στιγμής, με την ομάδα του Λονδίνου, ο Κέιν μετράει 336 συμμετοχές με 221 γκολ και 47 ασίστ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα