Τότεναμ: Θέλει τον Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα για αντι-Κέιν

Κώστας Τόπας
Τότεναμ: Θέλει τον Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα για αντι-Κέιν

bet365

Τον νεαρό επιθετικό της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς έχει βάλει στο στόχαστρό της η Τότεναμ, προκειμένου να καλύψει το κενό που ενδεχομένως θα αφήσει ο Χάρι Κέιν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο 21χρονος Σέρβος επιθετικός ολοκλήρωσε μία καταπληκτική σεζόν με τους «βιόλα» αφού σκόραρε 21 γκολ σε 37 εμφανίσεις στη Serie A. Το συμβόλαιό του στο Artemio Franchi λήγει τον Ιούνιο του 2023 και, μέχρι τώρα, δεν έχει συζητήσει με την διοίκηση για το μέλλον του.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», η Τότεναμ παρακολουθεί την περίπτωση του, αν και ακόμα οι επίσημες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Πάντως τα «σπιρούνια» έχουν ενημερώσει τον ιταλικό σύλλογο για τον ενδιαφέρον τους. Η Φιορεντίνα είναι ανοιχτή στην πώληση του Βλάχοβιτς, αρκεί να φτάσει στα γραφεία της πρόταση, η οποία να ξεπερνάει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά της η Τότεναμ είναι διατεθειμένη να δώσει το συγκεκριμένο ποσό, αν κι εφόσον ο Χάρι Κέιν αποχωρήσει τελικά από την ομάδα, αυτό το καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα