Η Σπόρτινγκ αγόρασε αντί 10 εκατ. ευρώ τον Βινάγκρε και τον ανακοίνωσε με... ξύδι (vid)

Η Σπόρτινγκ αγόρασε αντί 10 εκατ. ευρώ τον Βινάγκρε και τον ανακοίνωσε με... ξύδι (vid)

bet365

Η Σπόρτινγκ απέκτησε τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Βινάγκρε, δανεικό για ένα χρόνο, ωστόσο είναι υποχρεωμένη να τον αγοράσει αντί 10 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2022. Τρομερό video από τα Λιοντάρια με... Vinagre που σημαίνει «ξύδι» στα πορτογαλικά.

Λιοντάρι και επίσημα είναι ο Ρούμπεν Βινάγκρε. Η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ, ο οποίος το πρώτο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό (τέσσερις συμμετοχές) δανεικός από τη Γουλβς.

Οι Ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, ωστόσο δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του και τερματίστηκε πρόωρα ο δανεισμός του από την αγγλική ομάδα. Επέστρεψε στην πατρίδα του για το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο (τρεις ασίστ σε 20 ματς).

Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας τον απέκτησε δανεικό από τους Λύκους, ωστόσο είναι υποχρεωμένη να τον αγοράσει τον Ιούλιο του 2022 αντί 10 εκατομμυρίων ευρώ! Αναμένεται ν' αγωνιστεί ως αριστερός full back στο 3-5-2 της ομάδας από τη Λισαβώνα.

Έφτιαξε, μάλιστα, ένα τρομερό video για να τον ανακοινώσει. Καθώς το επώνυμο του παίκτη (Vinagre) σημαίνει ξύδι, ο ίδιος περιφέρεται και ρίχνει... ξύδι παντού. Από τη σαλάτα, μέχρι τον καφέ, αλλά και στο γυμναστήριο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα