Τέμπας: «Η Σίτι μόνο με... ντοπάρισμα χρημάτων θα πάρει τον Μέσι»

Τέμπας: «Η Σίτι μόνο με... ντοπάρισμα χρημάτων θα πάρει τον Μέσι»

bet365

Ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας έριξε τη σπόντα του προς τον Σεΐχη Μανσούρ και τον τρόπο που επενδύει οικονομικά στη Σίτι, λέγοντας πως θα πρόκειται για... ντοπάρισμα χρημάτων αν καταφέρουν οι «πολίτες» να πάρουν φέτος τον Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι κι επίσημα ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, οι διαπραγματεύσεις προφανώς θα συνεχιστούν με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Αργεντινού στο Copa America, ωστόσο, οι Σίτι και Παρί παραμονεύουν για τον «ηγέτη» των «μπλαουγκράνα» που αυτή τη στιγμή βρίσκεται κανονικότατα στην αγορά.

Ο Χαβιέρ Τέμπας, πρόεδρος της LaLiga, μιλώντας για την οικονομική κατάσταση που έχει προκληθεί στο ποδόσφαιρο έπειτα και από την πανδημία, ανέφερε ότι:

«Ο Μέσι για να υπογράψει νέο συμβόλαιο στη Μπαρτσελόνα θα πρέπει να το κάνει με πολύ διαφορετικούς οικονομικούς όρους και ν' αποδεχθεί πολύ μεγάλη μείωση. Στη Σίτι, αν τα καταφέρουν θα πρόκειται για... ντοπάρισμα χρημάτων.

Και λέω ντοπάρισμα γιατί πρόκειται για χρήματα που δεν προέρχονται από το ποδόσφαιρο. Το έχω πει και στον Πεπ Γκουαρδιόλα κατ' ιδίαν, τον έχω ρωτήσει “πόσες επιτυχίες πιστεύεις ότι θα είχες δίχως αυτό το ντοπάρισμα στα οικονομικά;”.

Όταν η Σίτι ξέφυγε από την τιμωρία με την απόφαση του CAS υπήρξαν πολλά σχόλια κι αντιδράσεις. Αν ξανασυμβεί αυτό θα είναι τρομερό... Είναι κάτι που καταστρέφει το ποδόσφαιρο όλο αυτό το ντοπάρισμα».

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το SkySports, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο πάνω στα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα της LaLiga...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα