Λίβερπουλ: Οριστικό μπλόκο στον Σαλάχ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Λίβερπουλ: Οριστικό μπλόκο στον Σαλάχ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

bet365

Η Αίγυπτος δεν θα έχει διαθέσιμο τον Μοχάμεντ Σαλάχ για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας να έχει ενημερωθεί σχετικά από τη Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» ήθελαν να έχουν τον «Φαραώ» μαζί τους και στην καλοκαιρινή προετοιμασία αλλά και στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, με αποτέλεσμα να του απαγορεύσουν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ολυμπιακή ομάδα της Αιγύπτου για τους φετινούς Αγώνες.

Η κορυφαία αθλητική διοργάνωση στον κόσμο ολοκληρώνεται στο πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου, η Premier League κάνει σέντρα στις 13 του μηνός και στη Λίβερπουλ ήξεραν ότι θα έπρεπε ν' απουσιάσει ο Σαλάχ για τα πρώτα ματς.

Κάπως έτσι πήραν την απόφαση να μην του επιτρέψουν να παίξει στους Αγώνες και ενημέρωσαν επίσημα πλέον την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου για την απαγόρευση στον παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα