Αποχαιρέτησε την Άρσεναλ ο Γκεντουζί και ετοιμάζεται για Μαρσέιγ (pic)

Αποχαιρέτησε την Άρσεναλ ο Γκεντουζί και ετοιμάζεται για Μαρσέιγ (pic)

Κώστας Τόπας
Αποχαιρέτησε την Άρσεναλ ο Γκεντουζί και ετοιμάζεται για Μαρσέιγ (pic)

bet365

Ο Ματέο Γκεντουζί αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Άρσεναλ, με τον Γάλλο μέσο να αποχαιρετά και να ευχαριστεί τους «κανονιέρηδες» για όλα αυτά τα χρόνια συνεργα΄σιας.

Ο 22χρονος μέσος μετακόμισε στο Νησί το 2018 από την Λοριάν, για λογαριασμό της Άρσεναλ. Παρέμεινε στους «κανονιέρηδες» για δύο χρόνια καθώς τον Δεκέμβρη του 2020 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Χέρτα.

Πριν από λίγες ημέρες ο Γκεντουζί επέστρεψε στην Αγγλία, αλλά όπως φαίνεται δεν παραμείνει για πολύ εκεί, καθώς ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για την πατρίδα του, μιας και έχει συμφωνήσει με την Μαρσείγ.

Μέσω των social media, ο νεαρός άσος ευχαρίστησε την Άρσεναλ, τους φιλάθλους της και όλους όσους του στάθηκαν στις καλές και στις κακές στιγμές του στον σύλλογο.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Έμιρειτς. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους φιλάθλους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πόλη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα όσα έχω περάσει εδώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι η μόνη μου επιθυμία ήταν να υπερασπιστώ με υπερηφάνεια τα χρώματα της Άρσεναλ.

Ευχαριστώ όλους εκείνους που με πίστευαν κατά τη διάρκεια της θητείας μου εδώ, στις καλές και τις κακές στιγμές μου. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στο κλαμπ και στους οπαδούς του, που αξίζουν τόσα πολλά, πραγματικά!

Αντίο Άρσεναλ, δεν θα se ξεχάσω ποτέ, Gooner για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα