Κρίσταλ Πάλας: Φαβορί ο Βιεϊρά για την τεχνική ηγεσία

Κρίσταλ Πάλας: Φαβορί ο Βιεϊρά για την τεχνική ηγεσία

Κώστας Τόπας
Κρίσταλ Πάλας: Φαβορί ο Βιεϊρά για την τεχνική ηγεσία

bet365

Ο Πατρίκ Βιεϊρά φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Μπορεί ο Λυσιάν Φαβρ να ήταν πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας, αλλά σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Ελβετός τεχνικός δεν θα αντικαταστήσει τον Ρόι Χόντσον.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με τους Άγγλους, η διοίκηση της Κρίσταλ Πάλας φέρεται να συμφώνησε με τον Πατρίκ Βιεϊρά. Ο άλλοτε μέσος των Μίλαν, Άρσεναλ, Γιουβέντους, Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι, είπε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε και είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους μετά το πέρασμα που είχε στη Νις την περυσινή σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Βιεϊρά ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και στη συνέχεια μετακόμισε στις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη όπου και παρέμεινε μέχρι το 2018 το καλοκαίρι, για να αναλάβει στη συνέχεια τη Νις. Τον περασμένο Δεκέμβρη όμως αποχώρησε από τον γαλλικό σύλλογο και πλέον βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα