Λιντς: Παίρνει Φίρπο από την Μπαρτσελόνα αντί 16 εκατ. ευρώ (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Λιντς: Παίρνει Φίρπο από την Μπαρτσελόνα αντί 16 εκατ. ευρώ (vid)

bet365

Η Λιντς βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Χούνιορ Φίρπο από την Μπαρτσελόνα αντί 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα έπαθε και έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος. Από το 1 δισ. ευρώ για αγορές την περασμένη πενταετία, σε καρέ μεταγραφών με 9 εκατ. ευρώ στην τρέχουσα θερινή, οι Μπλαουγκράνα μπορούν πλέον και «ξεφορτώνονται» τους παίκτες που δεν θέλουν, βάζοντας παράλληλα ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους.

Όπως για παράδειγμα τον Χούνιορ Φίρπο. Η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις και σύμφωνα με τη Mundo Deportivo το deal θα κλείσει στα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φίρπο γεννήθηκε στο Σάντο Ντομίνγκο ντε Γουσμάν της Δομινικανής Δημοκρατίας και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπέτις. Από τους Βερδιμπλάνκος της Σεβίλλης τον αγόρασε η Μπάρτσα το καλοκαίρι του 2019 αντί 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μίλαν ήταν το φαβορί για την απόκτησή του, αλλά η Λιντς έκανε δυναμικό μπάσιμο τις τελευταίες ώρες και ο τεχνικός της διευθυντής, Βίκτορ Όρτα, προχώρησε αρκετά τις διαπραγματεύσεις με τους συμπατριώτες του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα