Η Λιντς στο κόλπο για την απόκτηση του Φίρπο

Η Λιντς στο κόλπο για την απόκτηση του Φίρπο

bet365

Η Λιντς φέρεται να έχει προβάδισμα για την απόκτηση του Φίρπο ως δανεικό από την Μπαρτσελόνα, αλλά ο ποδοσφαιριστής προτιμά την Μίλαν.

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Λιντς έχει μπει στο παιχνίδι για την απόκτηση του Τζούνιορ Φίρπο από την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, το Catalunya Radio αναφέρει ότι ο αγγλικός σύλλογος έχει προβάδισμα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ως δανεικό, με τον ίδιο ωστόσο να φέρεται να προτιμά την περίπτωση της Μίλαν.

Και οι Μιλανέζοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν μέσω δανεισμού τη νέα σεζόν, καθώς η Μπαρτσελόνα δείχνει πως θέλει να αρχίσει να… ξεφορτώνεται συμβόλαια. Ο Φίρπο είχε μικρή συμμετοχή στην μέτρια σεζόν των Καταλανών που περιμένουν προσφορές ώστε να δώσουν τον παίκτη με οποιαδήποτε μορφή.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo και η Σαουθάμπτον τσεκάρει την περίπτωσή του, αλλά το Καταλανικό ραδιόφωνο δίνει προβάδισμα στη Λιντς για την απόκτησή του, αναφέροντας πως έχει γίνει ήδη επαφή του ατζέντη του με τον σύλλογο, αλλά και πως η ομάδα της Βαρκελώνης έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον τους και περιμένει να ξεκινήσουν συζητήσεις μαζί τους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα