Περέιρα: Ανακοινώθηκε το τέλος του από τη ρωσική Ομοσπονδία

Newsroom
Περέιρα: Ανακοινώθηκε το τέλος του από τη ρωσική Ομοσπονδία

bet365

Τη λύση της συνεργασίας της με τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα ανακοίνωσε η ρωσική Ομοσπονδία, με την Πορτογάλο αρχιδιαιτητή πάντως να διατηρεί τη θέση του στην επιτροπή εμπειρογνωμών.

Παρελθόν από την προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFS) αποτελεί ο Βίτορ Μέλο Περέιρα. Όπως έγινε γνωστό, οι δυο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους λόγω του περίεργου κλίματος που επικρατεί μετά την εισβολή στην Ουκρανία, με τον Πορτογάλο να επιστρέφει πίσω στην πατρίδα του.

Πάντως, ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ που είχε εργαστεί στη χώρα μας την περίοδο 2017-2020, θα παραμείνει στην επιτροπή εμπειρογνωμών της ομοσπονδίας, την ίδια ώρα που τη θέση του στην προεδρία θα πάρει ο Ρώσος, πρώην διαιτητής της FIFA, Νικολάι Ιβάνοφ.

«Τους τελευταίους μήνες, η ομάδα του τμήματος εργάστηκε για την προετοιμασία όλων των απαραίτητων στρατηγικών εγγράφων, συμπεριλαμβανομένου ενός γενικού σχεδίου για την ανάπτυξη του δικαστικού σώματος στη Ρωσία, εκπαιδευτικών και άλλων πρωτοβουλιών. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλα τα προγραμματισμένα σχέδια θα συνεχίσουν να υλοποιούνται.

Ευχαριστώ τη ρωσική ομοσπονδία και ελπίζω ότι στο μέλλον θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην αλληλεπίδραση» ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Περέιρα μετά τις σχετικές ανακοινώσεις.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα