Οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι διαπραγματεύονται για το 20% των μετοχών της Σπάρτακ Μόσχας

Newsroom
Οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι διαπραγματεύονται για το 20% των μετοχών της Σπάρτακ Μόσχας

bet365

Και 11η ομάδα πάει να προσθέσει στο «βιογραφικό» της η City Football Group που κατέχει την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς πλησιάζει σε συμφωνία με την Σπάρτακ Μόσχας.

Κοντά σε άλλη μία συμφωνία για πακέτο μετοχών ομάδας, βρίσκεται η City Football Group, η εταιρεία που κατέχει την Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με Βρετανικά, αλλά και ρωσικά δημοσιεύματα, οι ηγέτες της ομάδας του Μάντσεστερ διαπραγματεύονται με τους ανθρώπους της Σπάρτακ Μόσχας για να πάρουν το 20% των μετοχών της. Οι συζητήσεις μάλιστα φέρονται να έχουν προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Εάν ολοκληρωθεί, η Σπαρτάκ θα κρατήσει πάντως κανονικά το όνομά της.

Η κίνηση αυτή από το fund από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, γίνεται και για άλλους σκοπούς σύμφωνα με τον καθηγητή Σιμόν Τσάντγουικ, ειδικός της γεωπολιτικής ποδοσφαίρου στο Emlyon Business School της Λιόν, ο οποίος αναφέρει πως γίνεται μία προσπάθεια από τις δύο χώρες να ενισχύσουν τους στρατηγικούς δεσμούς τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα