Εργοτέλης: Μετά την καταγγελία του ΠΣΑΠΠ η χειρουργημένη ποδοσφαιρίστρια «ξεσπά»

Κωνσταντοπούλου

bet365

Ο Εργοτέλης δεν έχει καλύψει τα χρήματα για τη χειρουργική επέμβαση της ποδοσφαιρίστριάς του Πόπης Κωνσταντοπούλου και η ίδια έλυσε την σιωπή της αποκαλύπτοντας ότι στην ουσία οι παίκτριες είναι ανασφάλιστες.

Πριν από λίγα 24ωρα ο ΠΣΑΠΠ με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως ο Εργοτέλης δεν έχει καλύψει τα χρήματα για τη χειρουργική επέμβαση ποδοσφαιρίστριάς του και μάλιστα δεν ασχολείται με την περίπτωσή της. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών έκανε λόγω -μεταξύ άλλων- πως «προβληματιζόμαστε λοιπόν ιδιαίτερα όταν ο Γ.Σ Εργοτέλης εισπράττει 42.890€ για το ποδόσφαιρο Γυναικών και δεν έχει προτεραιότητα την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ποδοσφαιριστριών του».

Σήμερα η ίδια η διεθνής παίκτρια σε συνέντευξή της στον bwinΣΠΟΡ FM τόνισε ότι όταν τραυματίστηκε τον Μάρτη πήρε την έγκριση του συλλόγου της για το χειρουργείο. Αφού ολοκλήρωσε την επέμβαση κατάλαβε πως «είμαστε ουσιαστικά ανασφάλιστες». Όπως ξεκαθάρισε δεν έχει διάθεση να κάνει τον ήρωα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά μετά από προσπάθειες 1,5 μήνα υπό την στήριξη του ΠΣΑΠΠ δεν έχει βρει ακόμα άκρη!

«Το χειρουργείο είναι ακόμη απλήρωτο, πρέπει να πληρωθούν γιατρός, αναισθησιολόγος και κλινική. Ντρέπομαι να πάω στον γιατρό μου, δεν είμαι από μια πλούσια οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη ρήξη χιαστού που υπέστη: «Σε ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 12 Μαρτίου τραυματίστηκα. Κατάλαβα πως είναι σοβαρό, πως είναι χιαστός, γιατί το έχω ξαναπεράσει. Αμέσως σκέφτηκα τις επόμενες κινήσεις μου, το χειρουργείο και τι θα πρέπει να κάνω για να είμαι καλά ψυχολογικά».

«Είχα αποφασίσει να κάνω την επέμβαση στη Θεσσαλονίκη, γιατί είμαι από εδώ και έχω τον γιατρό που εμπιστεύομαι 100%. Μίλησα με την ομάδα, πήραν την έγκριση, προφορικά, από τον γιατρό και τον τεχνικό διευθυντή. Έπρεπε, επίσης, να είναι τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα η μητέρα μου ή κάποιος δικός μου άνθρωπος πάνω από το κεφάλι μου», τόνισε σχετικά με την επέμβαση.

Για το κόστος της επέμβασης: «Είπα το κόστος στην ομάδα μου, ένα συγκεκριμένο ποσό, πήρα την έγκριση για αυτό το συγκεκριμένο κόστος. Ένα τέτοιο χειρουργείο κοστίζει περίπου τέσσερις χιλιάδες, μπορεί και παραπάνω. Ο γιατρός στο χειρουργείο είδε πως έχει πειραχθεί και ο χόνδρος. Ενημέρωσε τη μητέρα μου και αφού ψάξαμε και βρήκαμε τους ανθρώπους του Εργοτέλη, πήραμε την έγκριση για να χειρουργηθώ και γι’ αυτό».

Ερωτηθείσα για τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια: «Από ό,τι κατάλαβα μετά τον τραυματισμό, είμαστε ουσιαστικά ανασφάλιστες. Δεν ξέρω όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση. Εκφράζω το παράπονό μου ως παίκτρια. Δεν θέλω να κάνω τον ήρωα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαι πιο πολύ απογοητευμένη και λιγότερο θυμωμένη, μετά τα όσα έχω προσφέρει στην ομάδα. Ενάμιση μήνα με τον ΠΣΑΠΠ προσπαθούμε να βρούμε μια λύση, χωρίς να έχουμε βγάλει κάτι στην επιφάνεια, αλλά μετά από μια έκφραση που άκουσα δεν μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικά».

Σχετικά με τα επόμενα βήματά της: «Θέλουμε να βρούμε μια λύση με τον ΠΣΑΠΠ. Το χειρουργείο είναι ακόμη απλήρωτο, πρέπει να πληρωθούν γιατρός, αναισθησιολόγος και κλινική. Ντρέπομαι να πάω στον γιατρό μου, δεν είμαι από μια πλούσια οικογένεια. Αυτό το χρόνο δεν δούλεψα, συντηρούμουν από την ομάδα του Εργοτέλη, για να έχω σπίτι και φαγητό. Δεν αγαπώ πολύ τα χρήματα, έκλεισα τη συμφωνία για να νιώθω καλά στην ομάδα και όντως ένιωθα μέχρι τον τραυματισμό. Ήθελα να παίξω φέτος στον Εργοτέλη και μετά να πάω στο εξωτερικό. Είχα παίξει παλαιότερα σε μια ομάδα στην Ιταλία, αλλά τότε ξέσπασε ο κορωνοϊός και είχαμε επιστρέψει πίσω».

Όσον αφορά στους ισχυρισμούς του Εργοτέλη πως δεν της είχαν δώσει άδεια να κάνει το χειρουργείο εκτός Κρήτης, με το κόστος να ανεβαίνει: «Δεν μου είχαν πει ποτέ για ένα συγκεκριμένο κόστος. Αλλά ακόμη και γι’ αυτό το ποσό δεν έχει γίνει καμία κίνηση από μεριάς τους. Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ».

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα