Με ελεύθερη είσοδο η φιέστα του ΠΑΟΚ στη Τούμπα για το πρωτάθλημα

Με ελεύθερη είσοδο η φιέστα του ΠΑΟΚ στη Τούμπα για το πρωτάθλημα

Newsroom
ΠΑΟΚ Γυναίκες

bet365

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ κατέκτησαν ακόμα ένα πρωτάθλημα, με τους «ασπρόμαυρους» να ανακοινώνουν πως η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου μαζί με τον αγώνα με τον ΟΦΗ, θα γίνει το Σάββατο στη Τούμπα με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην κορυφή της Women's Football League κατακτώντας το 18ο πρωτάθλημα στην ιστορία του μετά τη νίκη επί του ΑΟ Ρέα με 4-1. Οι «ασπρόμαυρες» θα κάνουν την φιέστα για τον τίτλο το Σάββατο στις 16:00 στη Τούμπα υποδεχόμενες τον ΟΦΗ, σε μια αναμέτρηση στην οποία η είσοδος είναι ελεύθερη για τον κόσμο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη έχει ως εξής: «Στο Γήπεδο Τούμπας, το Σάββατο 20 Μαΐου και ώρα 16:00, θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και του ΟΦΗ, όπου μετά το τέλος του θα πραγματοποιηθεί η φιέστα της κατάκτησης του 18ου Πρωταθλήματος.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, και θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική είσοδο των Θυρών 1-2-3.

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» καλούν τον Κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών, και να πανηγυρίσουν μαζί τους την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑ!».

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα