Women's Super League: Χάος στο παιχνίδι Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ, παίκτρια έριξε μπουνιά σε αντίπαλό της! (vid)

Newsroom
Women's Super League: Χάος στο παιχνίδι Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ, παίκτρια έριξε μπουνιά σε αντίπαλό της! (vid)

bet365

Η Χάουα Σισόκο χτύπησε αντίπαλο και αποβλήθηκε, προπονητής της Γουέστ Χαμ αποβλήθηκε για επιθετική συμπεριφορά και το ματς των «Σφυριών» με την Άστον Βίλα (1-2) μετατράπηκε για λίγα λεπτά σε πεδίο μάχης.

Ο αγώνας του πρωταθλήματος Αγγλίας γυναικών (Womens' Super League) μεταξύ της Άστον Βίλα και της Γουέστ Χαμ (1-2) πήρε πολύ άσχημη τροπή, όταν η αμυντικός των «Χάμερς», Χάουα Σισόκο αποβλήθηκε επειδή χτύπησε μία αντίπαλό της, προτού ο προπονητής της Γουέστ Χαμ δεχθεί επίσης κόκκινη κάρτα για «επιθετική συμπεριφορά».

Η Σισόκο αποβλήθηκε αφού χτύπησε την αμυντική της Βίλα, Σάρα Μέιλινγκ. Στη συνέχεια, ο κόουτς της Γουέστ Χαμ οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, αφού τα αίματα άναψαν στους δύο πάγκους.

Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν στο 91ο λεπτό όταν η Μέιλινγκ και η Σισόκο διεκδίκησαν μια μπάλα. Η πρώτη έσπρωξε την αμυντικό των «Σφυριών», κάτι που την ώθησε να χτυπήσει την αντίπαλό της στο πρόσωπο! Στη συνέχεια η κατάσταση έδειξε να ξεφεύγει στους πάγκους των ομάδων με αποτέλεσμα ο κόουτς της Γουέστ Χαμ να παίρνει πρόωρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, η κόουτς της Βίλα Κάρλα Γουάρντ είπε: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε ένα παιχνίδι, η γροθιά στο πρόσωπο από την Σισοκό δεν είναι αποδεκτή. Η μάχη σώμα με σώμα δεν επιτρέπεται. Αυτό είναι που είναι απογοητευτικό είναι ότι τα κορίτσια μας ήταν υπέροχα, άξιζαν περισσότερα από αυτό το παιχνίδι».

Δείτε τι συνέβη:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα