LFC Ιάλυσος: Άνοδος στα «μεγάλα σαλόνια» για τη ροδίτικη ομάδα

Newsroom
LFC Ιάλυσος: Άνοδος στα «μεγάλα σαλόνια» για τη ροδίτικη ομάδα

bet365

Μεγάλη επιτυχία για το ροδίτικο ποδόσφαιρο γυναικών. Η LFC Ιάλυσος με την επικράτησή της (2-1) επί του ΑΟ Βριλησσίων προβιβάστηκε στην Α' Εθνική για πρώτη φορά στην Ιστορία της.

Στις αρχές της νέας χιλιετίας ο Σταυρός Καλυθίων γινόταν άξιος εκπρόσωπος του ροδίτικου ποδοσφαίρου. Από χθες Κυριακή (17/04), τα σκήπτρα της εκπροσώπησης πέρασαν στην στην LFC Ιάλυσος. Η ομάδα γυναικών του νησιού με την εκτός έδρας νίκης της επί του ΑΟ Βριλησσίων, χάρη στα τέρματα των Ασημώνη και Κουγιού.

Η ροδίτικη ομάδα, έκανε μάλιστα ανατροπή, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, αλλά ήταν εκείνη που πανηγύρισε στο τέλος το «τρίποντο. Τρεις βαθμοί που της εξασφάλισαν την πολυπόθητη άνοδο στην Α' Εθνική Κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας.

Η ομάδα έγραψε τη δική της «χρυσή» σελίδα στα Βριλήσσια. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, και παρότι ήθελε μόνο τη νίκη, πέτυχε τον στόχο της και το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία!

Η L.F.C.Ιάλυσος στέφθηκε πρωταθλήτρια στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής και πλέον κοιτάζει την επόμενη σεζόν που θα τη βρει στα «μεγάλα σαλόνια»!

Εδώ οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί:

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα