Κυριαζής: «Δυνατή ομάδα η Σλοβενία, θα προσπαθήσουμε να τους στερήσουμε βαθμούς»

Κυριαζής: «Δυνατή ομάδα η Σλοβενία, θα προσπαθήσουμε να τους στερήσουμε βαθμούς»

Newsroom
Κυριαζής: «Δυνατή ομάδα η Σλοβενία, θα προσπαθήσουμε να τους στερήσουμε βαθμούς»

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής Γυναικών, Γιώργος Κυριαζής μιλάει για τον αγώνα με τη Σλοβενία αναφέροντας πως ναι μεν ο αντίπαλος είναι δυνατή ομάδα, αλλά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προσπαθήσει να της στερήσει βαθμούς.

Η Εθνική Γυναικών επέστρεψε από το Καζακστάν με τους βαθμούς της νίκης και βρίσκεται ήδη στη Λάρισα όπου θα αντιμετωπίσει τη δυνατή Σλοβενία (AEL FC Arena, 26/10, 20:00). Ο προπονητής Γιώργος Κυριαζής, ο οποίος έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριες της κλήσης, μίλησε τόσο για το παιχνίδι στο Καζακστάν όσο και γι αυτό με τη Σλοβενία.

«Στον αγώνα με το Καζακσταν αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο διαφορετικό από τον πρώτο αγώνα, πολύ πιο διαβασμένο και αποφασισμενο να διεκδικησει την νίκη, που αγωνίστηκε με ένταση και πάθος για το αποτέλεσμα. Παρ΄ όλα αυτά, εμείς ακολουθήσαμε το πλάνο μας πιστά, παιξαμε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο δημιουργοντας και σε αυτόν τον αγώνα πολλές ευκαιρίες για γκολ. Είχαμε την υπεροχή και τον έλεγχο του ματς καθ' ολη τη διάρκειά του. Το σκορ ειναι πλασματικό, αλλά αυτο που μετράει είναι οτι πετύχαμε αυτό για το οποιο πήγαμε εκεί, τη νίκη.

Ο αγώνας με τη Σλοβενία θα είναι πολύ διαφορετικός. Ο αντίπαλος αυτός διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη εμπειρία. Πρόκειται για μία ομάδα την οποία η Γαλλία χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις για να καταφέρει να τη νικήσει με σκορ 3-2. Η Σλοβενία έχει ως στόχο την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση η οποία να συνοδεύεται και από θετικό αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι να στερήσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε από τις ομάδες που διεκδικούν τη δεύτερη θέση».

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα