Μεξικό – Γαλλία 4-1: Πατατράκ για τους «τρικολόρ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μεξικό – Γαλλία 4-1: Πατατράκ για τους «τρικολόρ»!

bet365

Το Μεξικό πήρε εκπληκτικό αποτέλεσμα στο πρώτο του ματς για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες φτάνοντας στο ευρύ 4-1 απέναντι στη Γαλλία για τον Α' όμιλο της διοργάνωσης στο Τόκιο!

Οι «τρικολόρ» που σαφέστατα δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι με την παρουσία της εθνικής ομάδας στο Euro του φετινού καλοκαιριού, υπέστησαν πλήγμα και ως ολυμπιακή ομάδα στο πρώτο τους παιχνίδι στους Αγώνες του Τόκιο.

Οι Μεξικανοί κατάφεραν να φτάσουν στο εντυπωσιακό 4-1 κόντρα στη Γαλλία χάρη στα τέρματα των Βέγκα (47'), Κόρδοβα (54'), Αντούνα (80') και Αγκίρε (90' + 1') , με τον Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ να είναι εκείνος που πέτυχε το μοναδικό γκολ των ηττημένων στο 69ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι.

Μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός που έχει θητεύσει έξι χρόνια στην Liga MX του Μεξικό και είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Τίγκρες, απολογήθηκε για το τέρμα που σημείωσε!

Στο άλλο ματς που ολοκληρώθηκε ίδια ώρα, η Νέα Ζηλανδία κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κορέα με το τελικό 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κρις Γουντ της Μπέρνλι στο 70ο λεπτό.

Η βαθμολογία του Α' ομίλου:

1.Μεξικό 3

2.Ιαπωνία 0

3.Νότια Αφρική 0

4.Γαλλία 0

Η βαθμολογία του Β' ομίλου:

1.Νέα Ζηλανδία 3

2.Ονδούρα 0

3.Ρουμανία 0

4.Κορέα 0

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα