Ντόουγκλας Αουγκούστο: Κλήθηκε στην εθνική Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (pic)

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Κλήθηκε στην εθνική Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (pic)

bet365

Σπουδαία διάκριση για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ, καθώς κλήθηκε στην αποστολή της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το όνειρό του θα ζήσει ο 24χρονος Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο από τις 23/7 έως τις 8/8, καθώς κλήθηκε να συμμετάσχει με την «Σελεσάο» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Θυμίζουμε πως ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» συμμετείχε στο προολυμπιακό τουρνουά το 2019 και τώρα κερδίζει μία θέση στην Ολυμπιακή Ομάδα της χώρας του.

Από την άλλη βέβαια, η κλήση του στην εθνική Βραζιλίας, σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ αλλά και στο πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας, ο οποίος έχει οριστεί να γίνει στις 5 Αυγούστου. Ωστόσο, αναμένεται να επιστρέψει και να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς στις 12 Αυγούστου.

Το σίγουρο είναι ότι θα μιλήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και θα αποφασίσει μετά από κοινού με τον ΠΑΟΚ για το αν αποδεχθεί την κλήση, που ούτως ή άλλως δεν είναι δεσμευτική για τους συλλόγους

Θυμίζουμε ότι η Βραζιλία βρίσκεται στον 4ο όμιλο μαζί με τις Γερμανία, Ακτή Ελεφαντοστού, Σαουδική Αραβία.

«Το όνειρο ενός μικρού παιδιού εκπληρώνεται», αναφέρει το μήνυμα του Ντόουγκλας Αουγκούστο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα