ΠΑΟΚ: Ο διπλός «πονοκέφαλος» του Ραζβάν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ο διπλός «πονοκέφαλος» του Ραζβάν Λουτσέσκου

Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα παραμένουν αμφίβολοι ενόψει τελικού

bet365

«Μάχη» με το χρόνο δίνουν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι παραμένουν εκτός προπονήσεων, όπως και ο Ιβάν Νάσμπεργκ με τον Κάλεντ Νάρεϊ, ενόψει του τελικού κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, με τους Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί να παραμένουν εκτός κανονικού προγράμματος δίνοντας «μάχη» με το χρόνο.

Η πιο σημαντική απουσία μοιάζει να είναι ο 31χρονος Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του λιγότερο από μια εβδομάδα πριν τον τελικό.

Ο Ολιβέιρα εξακολουθεί να νιώθει πόνο στον αστράγαλο και τυχόν συμμετοχή του στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βόλο την ερχόμενη Τρίτη (23/5), να φαντάζει ως μια… έκπληξη. Η κατάστασή του αξιολογείται σε καθημερινή βάση από το ιατρικό επιτελείο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να τον έχει έστω στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του τελικού.

Η απουσία του τραυματία Ολιβέιρα δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα. Τα ίδια πάνω – κάτω ισχύουν και για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο Ιβάν Νάσμπεργκ επίσης είναι εκτός, αλλά φαίνεται να προλαβαίνει, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των «ασπρόμαυρων» ο Κάλεντ Νάρεϊ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα