Novibet Κύπελλο Ελλάδος: O τελικός στο «ΑrcelorMittal Park», σύμφωνα με τον Δήμαρχο Σοσνόβιεκ

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδας

bet365

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο του Σοσνόβιεκ, Αρκάντιους Τσεσνίσκι, υπάρχει συμφωνία με την ΕΠΟ για τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος στο «ArcelorMittal Park» παρουσία 1000 ατόμων, όμως απομένει η οριστική απόφαση της Ομοσπονδίας.

To Gazzetta σας είχε ενημερώσει πως το «ArcelorMittal Park» κερδίζει «πόντους» για να φιλοξενήσει τον... πολυταξιδεμένο τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τον Δήμαρχο του Σοσνόβιεκ της Πολωνίας, Αρκάντιους Τσεσνίσκι να κάνει λόγο για συμφωνία. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 πρόκειται για διαφήμιση του γηπέδου, όμως απομένει η οριστική απόφαση της ΕΠΟ την Παρασκευή (12/5) στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής.

«Συμφωνήσαμε να διεξαχθεί ο τελικός στο ArcelorMittal Park με την παρουσία μέχρι 1000 φιλάθλων. Στόχος μας είναι να διαφημίσουμε το σύγχρονο αθλητικό κέντρο μας και το γήπεδο.

Είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή να φιλοξενήσουμε τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε δύο δημοφιλείς ελληνικές ομάδες, γιατί υπάρχουν Πολωνοί παίκτες που παίζουν στη χώρα σας. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Το κάνουν και οι Ισπανοί, να παίζουν τελικό σε άλλη χώρα.

Εμάς μας ενδιαφέρει αυτός ο αγώνας, γιατί θέλουμε να διαφημίσουμε το νέο αθλητικό μας κέντρο που περιλαμβάνει το γήπεδο, το κλειστό γήπεδο που φιλοξένησε αγώνες της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Πολωνίας και θα φιλοξενήσει της ομάδας βόλεϊ, ενώ έχει και μία αίθουσα χόκεϊ. Θέλουμε να το κάνουμε όσο πιο γνωστό γίνεται γιατί είναι από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα.

Έχουν γίνει συζητήσεις της ΕΠΟ με την πολωνική Ομοσπονδία και περιμένουμε την απόφαση την ΕΠΟ την Παρασκευή. Η συμφωνία είναι για παρουσία 1.000 ατόμων με διαπίστευση λόγω του τοπικού, αυστηρού νόμου.

Παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω η εθνική Πολωνίας με τον Σάντος, ο οποίος έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, να πετύχει κάποια στιγμή αυτό που πέτυχε και η εθνική Ελλάδας το 2004», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρκάντιους Τσεσνίσκι.

Το «ArcelorMittal Park», χωρητικότητας 11.600 θεατών η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε πριν από μερικούς μήνες. Η έδρα της Ζαγκλέμπιε Σοσνόβιετς της δεύτερης κατηγορίας του πολωνικού ποδοσφαίρου, διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές/παροχές ενός σύγχρονου γηπέδου, όπως υποδομές τεχνολογίας VAR, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει ζήτημα σχετικά με το σκέλος της τηλεοπτικής κάλυψης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα