Novibet Κύπελλο Ελλάδας: Με στόχο να... κλειδώσει μία θέση στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Newsroom
Novibet Κύπελλο Ελλάδας: Με στόχο να... κλειδώσει μία θέση στον τελικό ο ΠΑΟΚ

bet365

Μετά από δύο αναβολές, η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:00, CS4) για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Τρίτη και... φαρμακερή για το Λαμία-ΠΑΟΚ καθώς μετά από δύο αναβολές, ο πρώτος αγώνας των ημιτελικών στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας είναι έτοιμος να πραγματοποιηθεί.

Αρχικά το παιχνίδι δεν έγινε λόγω της χιονόπτωσης στη Φθιώτιδα και στη συνέχεια, ανήμερα του ματς, έγινε το τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Τελικά σήμερα (08/03) θα γίνει το παιχνίδι με ώρα έναρξης τις 19:00 (Cosmote Sports 4).

Η Λαμία προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από 18 παιχνίδια στη Stoiximan Superleague καθώς επικράτησε του Άρη με 2-1 και η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη. Είναι το αουτσάιντερ του ζευγαριού αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ψάξει την υπέρβαση και την έκπληξη απέναντι στον Δικέφαλο.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν πήρε μαζί του τους Βέργο και Παπαδόπουλο αλλά επανέφερε τον Τόμας Ντε Βινσέντι. Αναλυτικά η αποστολή: Γκαραβέλης, Τρόπουλος, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Κοντονίκος, Μεντίνα.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να μπει σε... περιπέτειες. Ο στόχος είναι να κλειδώσει από σήμερα το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και να μετατρέψει σε διαδικαστικό χαρακτήρα τη ρεβάνς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να έχει μαζί του στην αποστολή τους: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένο, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκη, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Μπράντον, Τζίμα.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας

1ος αγώνας
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-0
Λαμία-ΠΑΟΚ 19:00 (CS4)

2ος αγώνας
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-Λαμία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα