Πετράκης: «Δεν φοβήθηκαν οι παίκτες μου, κάναμε καλά πράγματα» (vid)

Newsroom
Πετράκης: «Δεν φοβήθηκαν οι παίκτες μου, κάναμε καλά πράγματα» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της Κηφισιάς Γιώργος Πετράκης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα από την ΑΕΚ για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά ο νεαρός προπονητής μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας ανέφερε τα εξής: «Κάναμε αρκετά πράγματα καλά. Προσπαθήσαμε να μη διαφοροποιηθούμε απ’ όσα κάνουμε στο δικό μας πρωτάθλημα. Είχαμε απέναντί μας μία ομάδα με ποιότητα. Δεν φοβήθηκαν οι παίκτες μου. Θεωρώ η εικόνα μας θα ήταν ακόμα καλύτερη αν είχαμε καλύτερη συνεργασία, ειδικά στα πλάγια».

Για τα όσα είπε με τον Αλμέιδα: «Είναι καλό όταν έρχονται ξένοι προπονητές στην Ελλάδα. Μπορούμε να πάρουμε πράγματα. Μου αρέσει το στυλ που παίζει η ΑΕΚ και το τέμπο και η ταχύτητά της. Ευχαριστώ τον κ. Αλμέιδα για τα καλά του λόγια. Αυτό που παίζει η ΑΕΚ στα δικά μου μάτια είναι όμορφο».

Για το αν θα παίζει η Κηφισιά του χρόνου με την ΑΕΚ στη Super League: «Βήμα – βήμα. Είμαστε σε καλό δρόμο και μέσα από την ταπεινότητα να δείξουμε ότι αξίζουμε στο μέλλον να είμαστε εκεί. Μέρα με την ημέρα κοιτάμε να συνεχίζουμε σωστά».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα