Μπαλοτέλι: «Φυσιολογικό να είμαι στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας»

Μπαλοτέλι: «Φυσιολογικό να είμαι στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας»

Κώστας Τόπας
Μπαλοτέλι: «Φυσιολογικό να είμαι στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας»

bet365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι εξέφρασε την άποψή του για το αν πρέπει να βρίσκεται ή όχι στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας.

Επειτα από τρία χρόνια ο Μάριο Μπαλοτέλι επέστρεψε στην εθνική Ιταλίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο 31χρονος επιθετικός ο οποίος αγωνίζεται στη Ντέμιρσπορ αντέδρασε στην κλήση του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον περίφημο πανηγυρισμό του που πόζαρε ως Χαλκ, στα ημιτελικά του Euro 2012 εναντίον της Γερμανίας.

Μετά την κλήση του, ο Μπαλοτέλι εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την απόφαση του Ρομπέρτο Μαντσίνι, λέγοντας πως ήταν κάτι το φυσιολογικό.

«Είμαι καλά και έχω καλή διάθεση χάρη στην παρουσία μου στην Τουρκία όπου τα πηγαίνω καλά. Έχω κίνητρα, εύχομαι η Ιταλία να πάει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αν το αξίζει. Δεν ξέρω γιατί βρίσκεται στα μπαράζ αλλά μπορεί να συμβεί και αυτό. Το να πηγαίνεις στην εθνική ομάδα είναι πάντα ωραίο, στα 31 μου είμαι ακόμα νέος και έχω πάρα πολύ μεγάλη επιθυμία να επιστρέψω, αυτό πρέπει να είναι η κανονικότητα και παράλογο το να μην είμαι στην εθνική ομάδα. Να επιστρέψω στην Ιταλία; Είμαι καλά στην Τουρκία. Με τον Μαντσίνι μιλάμε, όλα καλά, με εκείνον άρχισα το ποδόσφαιρο και ελπίζω να είμαι με εκείνον την ημέρα που θα φύγω από το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Σούπερ Μάριο».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα