Μουντιάλ: Άνοιξε η διαδικασία αιτήσεων για εισιτήρια (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μουντιάλ: Άνοιξε η διαδικασία αιτήσεων για εισιτήρια (vid)

bet365

Από την 19η Ιανουαρίου και μέχρι την 8η Φεβρουαρίου θα μπορεί ο κόσμος από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης να συμπληρώνει αίτηση για εισιτήρια των αγώνων του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ!

Το πρώτο, ιστορικά, Παγκόσμιο Κύπελλο που λαμβάνει χώρα στη Μέση Ανατολή έρχεται όλο και πιο κοντά καθώς περνάει ο καιρός.

Από τον Νοέμβρη του 2022 και για έναν μήνα η καρδιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα χτυπάει στο Κατάρ, το οποίο πλέον καλεί τους πολίτες όλη της Γης να δηλώσουν την επιθυμία τους ώστε να δώσουν το «παρών» στη μεγάλη γιορτή του αθλήματος.

Από την 19η Ιανουαρίου, μέχρι και την του Φλεβάρη θα διαρκέσει η διαδικασία αίτησης για εισιτήρια των αγώνων του Μουντιάλ, για το οποίο έχει γίνει τεράστια κουβέντα αναφορικά με τους εργάτες στα γήπεδα όπου θα φιλοξενηθούν τα μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου και δεν είναι λίγες οι αντιδράσεις ακόμα και των εθνικών ομάδων...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα