Ινφαντίνο για Μουντιάλ ανά δύο χρόνια: «Ευθύνη μας να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους»

Βασίλης Μπαλατσός
Ινφαντίνο για Μουντιάλ ανά δύο χρόνια: «Ευθύνη μας να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους»

bet365

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο για ακόμα μια φορά εξέφρασε την επιθυμία του για τη διεξαγωγή Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δύο χρόνια, τονίζοντας πως η παγκόσμια ομοσπονδία πρέπει να δίνει ευκαιρίες σε όλους.

Η FIFA υπό την ηγεσία του Τζάνι Ινφαντίνο έχει εκφράσει τη πρόθεση της για διεξαγωγή Μουντιάλ ανά δύο χρόνια, με τις Ομοσπονδίες της Ευρώπης και της Νοτίου Αμερικής να εναντιώνονται. Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, μιλώντας σε επικεφαλής του αφρικανικού ποδοσφαίρου στο Κάιρο ανέλυσε το πλάνο του για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τόνισε πως πρέπει να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες παρά τον... φόβο της UEFA και της Conmebol.

«Συμβαίνει σε κάθε τομέα της ζωής, όταν υπάρχουν μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, εκείνοι που είναι στην κορυφή δεν θέλουν την παραμικρή αλλαγή. Οι αλλαγές τρομάζουν.

Το καταλαβαίνουμε, τους συγχαίρουμε και τους επικροτούμε που ήταν τόσο επιτυχημένοι στο να βρεθούν στην κορυφή. Αυτό είναι φανταστικό και είναι παράδειγμα για όλους.

Αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούμε να κλείσουμε την πόρτα σε άλλους. Είναι ευθύνη μας να κρατήσουμε το όνειρο και να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζάνι Ινφαντίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα