Νιόπλιας - Μαχλάς για την πρόκριση στο Μουντάλ του 1994 :«Σχεδόν κάθε φίλαθλος με ένα καπνογόνο στο χέρι»

Newsroom
Νιόπλιας - Μαχλάς για την πρόκριση στο Μουντάλ του 1994 :«Σχεδόν κάθε φίλαθλος με ένα καπνογόνο στο χέρι»

bet365

Νίκος Νιόπλιας και Νίκος Μαχλάς συνεργάστηκαν πριν από 28 χρόνια στο γκολ που έστειλε την Ελλάδα για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο και μέσω του OFI TV θυμούνται το ιστορικό παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία.

Πέρασαν ακριβώς 28 χρόνια από το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 1993, τότε που η Εθνική Ελλάδας πανηγυρίσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου (1994). Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία του ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας και ο Νίκος Μαχλάς, είχαν υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

«Δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου τέτοιο κόσμο, ούτε είχα παίξει σε τέτοιο αγώνα. Ήταν εκπληκτικό συναίσθημα που ακόμα και τώρα το θυμάμαι και το σκέφτομαι» είπε στο OFI TV ο σκόρερ του ιστορικού αγώνα, Νίκος Μαχλάς, ενώ ο νυν προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Νιόπλιας, που έδωσε την ασίστ ανέφερε: «Τότε επιτρέπονταν τα καπνογόνα. Σταμάτησε το παιχνίδι για 20 λεπτά από τους καπνούς. Σχεδόν κάθε φίλαθλος είχε και ένα καπνογόνο στο χέρι».

@Photo credits: INTIME
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα