Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Adidas καταδίκασε τα σχέδια της FIFA για Μουντιάλ ανά δυο χρόνια

Νίκος Κικίδης
Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Adidas καταδίκασε τα σχέδια της FIFA για Μουντιάλ ανά δυο χρόνια

bet365

Ακόμη ένα εμπόδιο στα σχέδια της FIFA για Μουντιάλ ανά δυο χρόνια αφού η Adidas, επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καταδίκασε δημοσίως τα πλάνα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας.

Το όραμα της FIFA για διεξαγωγή Μουντιάλ ανά δυο χρόνια βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή με την Παγκόσμια Συνομοσπονδία να επικοινωνεί τα σχέδια της σε κάθε ευκαιρία!

Παρόλα αυτά η πρόταση του Τζιάνι Ινφαντίνο και των συνεργατών του δεν έχει βρει και πολλούς υποστηρικτές στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι το επιφορτωμένο πρόγραμμα θα προκαλέσει περισσότερη ζημιά στο άθλημα.

Χαρακτηριστικότερη από όλες είναι η αντίδραση της UEFA που καταδικάζει σε κάθε επίσημη τοποθέτησή της τα πλάνα της FIFA και εσχάτως βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο.

Ο λόγος για την Adidas, η οποία παρά το γεγονός πως αποτελεί επίσημο χορηγό του Παγκοσμίου Κυπέλλου τάχθηκε εναντίον των μεταρρυθμίσεων που εκπονεί η Παγκόσμια Συνομοσπονδία, μέσω δηλώσεων του εκτελεστικού διευθυντή της, Κάσπερ Ρόστεντ.

«Δεν μου αρέσει η ιδέα για Μουντιάλ ανά δυο χρόνια. Υπάρχει ήδη το Euro στην Ευρώπη και το Copa America στη Λατινική Αμερική. Πρέπει να βρίσκεται ενδιάμεσα και ένας κενός χώρος για άλλα πρότζεκτ. Είμαι μεγάλος φαν του ποδοσφαίρου, αλλά είναι σημαντικό να μην έχει το μονοπώλιο στον χρόνο προβολής στην τηλεόραση, καθώς υπάρχουν και άλλα αθλήματα όπως το τένις, το σκι και το χάντμπολ. Αν προωθείς σε τέτοιο βαθμό ένα προϊόν, τότε γίνεται κουραστικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο CEO του γερμανικού κολοσσού .

Πηγή: Guardian

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα