Η Ασιατική ομοσπονδία υπέρ της ιδέας για Μουντιάλ ανά δύο χρόνια

Newsroom
Η Ασιατική ομοσπονδία υπέρ της ιδέας για Μουντιάλ ανά δύο χρόνια

bet365

Σύμμαχο βρήκε η FIFA στην ιδέα της για Παγκόσμιο κύπελλο ανά διετία.

Μετά τις αντιδράσεις, η FIFA βρήκε και ένα σύμμαχο στην προσπάθειά της να περάσει την απόφαση για την διεξαγωγή Μουντιάλ ανά δύο χρόνια.

Η Ασιατική Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία (AFC) έκανε γνωστό ότι καλωσορίζει το σχέδιο της FIFA για τη διεξαγωγή μελέτης σκοπιμότητας, που αφορά την διοργάνωση ανά διετία.

Η Ασία που έχει εξασφαλισμένες τέσσερις θέσεις στο Μουντιάλ (πέντε το 2022 καθώς το Κατάρ έχει προκριθεί ως διοργανώτρια χώρα και μία ανοιχτή μέσω μπαράζ), είναι η πρώτη ηπειρωτική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που στηρίζει την πρόταση της FIFA.

Ηδη έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την UEFA που απορρίπτει την ιδέα, ενώ η συνομοσπονδία της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL) δήλωσε ότι η πρόταση ήταν «εξαιρετικά μη βιώσιμη».

Η Συνομοσπονδία Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF) δήλωσε ότι είναι ανοιχτή στην ιδέα, υπό την προϋπόθεση ότι θα δημιουργήσει μια πιο ισορροπημένη δομή για τις διεθνείς συναντήσεις.

Την πρόταση για Μουντιάλ ανά δύο χρόνια είχε κάνει η ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

MUNDIAL NEWS FEED