Βραζιλία - Αργεντινή: Η επόμενη μέρα για τους «4» Αργεντινούς της Premier League

Κώστας Τόπας
Βραζιλία - Αργεντινή: Η επόμενη μέρα για τους «4» Αργεντινούς της Premier League

bet365

Οι Εμιλιάνο Μαρτίνες και Εμιλιάνο Μπουενδία θα ταξιδέψουν στην Κροατία για να παραμείνουν σε καραντίνα για τις επόμενες 10 ημέρες, ενώ οι Χιοβάνι Λο Τσέλσο και Κριστιάν Ρομέρο θα παραμείνει στην αποστολή της «Αλμπισελέστε» για το ματς με την Βολιβία.

Αναυδος έμεινε ο ποδοσφαιρικός πλανήτης το βράδυ της Κυριακής (05/09) με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή και την εισβολή των υγειονομικών και αστυνομικών αρχών στον αγωνιστικό χώρο για να συλλάβουν τους Εμιλιάνο Μαρτίνες, Χιοβάνι Λο Τσέλσο, Κριστιάν Ρομέρο και Εμιλιάνο Μπουενδία.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Premier League, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους δεν τήρησαν το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας, χαρακτηρίστηκαν ως «δημόσιος υγειονομικός κίνδυνος» στη «χώρα του καφέ» και κινδύνευσαν με σύλληψη. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς το ματς διεκόπη και η αποστολή της Αργεντινής έφυγε εσπευσμένα από την Βραζιλία.

Πλέον, οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν όσα συμφωνήθηκαν μεταξύ της AFA και των ομάδων τους. Συγκεκριμένα οι Εμιλιάνο Μαρτίνες και Εμιλιάνο Μπουενδία θα ταξιδέψουν στην Κροατία και θα παραμείνουν εκεί σε καραντίνα για διάστημα 10 ημερών.

Από την άλλη οι Χιοβάνι Λο Τσέλσο και Κριστιάν Ρομέρο θα παραμείνουν στην αποστολή της Αργεντινής για το ματς με τη Βολιβία (10/09, 02:30).

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα