«Τρικολόρ» και «Κόκκινοι Διάβολοι» για μια θέση στον τελικό (poll)

Gazzetta team
«Τρικολόρ» και «Κόκκινοι Διάβολοι» για μια θέση στον τελικό (poll)

bet365

Το πρώτο εισιτήριο για την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ παίζεται απόψε (21:00) με τη Γαλλία να αντιμετωπίζει το Βέλγιο στην Αγία Πετρούπολη.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπαίνει στην τελική ευθεία και πλέον τα λάθη... απαγορεύονται! Σήμερα το βράδυ στην Αγία Πετρούπολη βγαίνει η πρώτη ομάδα του τελικού της Κυριακής. Γαλλία ή Βέλγιο; Το σίγουρο είναι ότι αμφότερες δικαιούνται να βρίσκονται εδώ.

Οι μονάδες και η ποιότητα της Γαλλίας έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη φάση των νοκ-άουτ απέναντι σε Αργεντινή και Ουρουγουάη και αυτό φάνηκε. Οι «τρικολόρ» βρίσκονται για έκτη φορά σε ημιτελικά Μουντιάλ και πλέον θέλουν να επαναλάβουν ό,τι κατάφεραν 20 χρόνια πριν μέσα στο σπίτι τους, όταν έφτασαν στην κορυφή του κόσμου κατακτώντας το τρόπαιο.

Από την άλλη οι Βέλγοι βρίσκονται μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, αυτή η τρομερή φουρνιά των «Κόκκινων Διαβόλων» με το πλούσιο ταλέντο και την εκρηκτικότητα που την κάνει πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις είναι πλέον έτοιμη για την υπέρβαση.

Στο στρατόπεδο της Γαλλίας ο Μπαπέ δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση, αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία καθώς όπως ξεκαθαρίστηκε θα αγωνιστεί κανονικά. Επίσης ο Ματουϊντί είναι ξανά διαθέσιμος αφού εξέτισε. Όσον αφορά στο Βέλγιο, υπάρχει η απουσία του Μενιέ, ο οποίος είδε κίτρινη στο παιχνίδι με τη Βραζιλία και είναι τιμωρημένος.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γαλλία: Γιορίς, Ερναντέζ, Ουμτιτί, Βαράν, Παβάρ, Καντέ, Πογκμπά, Ματουϊντί, Γκριζμάν, Μπαπέ, Ζιρού.

Βέλγιο: Κουρτουά, Βερτόνγκεν, Κομπανί, Βερμάελεν, Αλντερβάιρελντ, Καράσκο, Βίτσελ, Ντε Μπρόινε, Τσαντλί, Αζάρ, Λουκάκου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα