Τιμήθηκε από την ιδιαίτερή του πατρίδα ο Ανσαριφάρντ

Gazzetta team
Τιμήθηκε από την ιδιαίτερή του πατρίδα ο Ανσαριφάρντ

bet365

Από την ιδιαίτερη πατρίδα του, Αρνταμπίλ, τιμήθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ για την παρουσία του στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, σημείωσε ένα τέρμα με το Ιράν στο Μουντιάλ της Ρωσίας και για τον λόγο αυτό τιμήθηκε σε εκδήλωση που έγινε στην πόλη που γεννήθηκε.

Εκεί ο άσος του Ολυμπιακού, τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που χαρίσαμε ευτυχισμένες στιγμές στο Ιράν με την παρουσία μας στο Μουντιάλ και την απόδοσή μας. Η αίσθηση που είχα πριν από την εκτέλεση του πέναλτι με την Πορτογαλία ήταν παράξενη, ένιωθα μεγάλη την ευθύνη στους ώμους μου και ψιθύρισα μία προσευχή, ευχόμενος το χτύπημά μου να είναι εύστοχο. Η δουλειά μας ήταν ομαδική και σκεφτόμασταν μόνο την υπερηφάνεια του Ιράν και των Ιρανών. Είμαστε χαρούμενοι που δείξαμε την δύναμή μας σε διεθνές επίπεδο απέναντι σε άλλες χώρες».

Από την πλευρά του, ο ιμάμης του Αρνταμπίλ, είπε: «Η παρούσα και οι μέλλοντικές γενεές σίγουρα θα εμπνευστούν από υπερήφανους και αξιότιμους αθλητές όπως ο Ανσαριφάρντ, που αποτελεί υπόδειγμα ευγένειας, γνώσης και ηρεμίας και θα συνεχίσει να προσπαθεί για να αποτελεί παράδειγμα για την χώρα. Τα ΜΜΕ έχουν καθήκον να προβάλλουν τέτοια πρότυπα για την επόμενη γενιά».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα