ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η γιορτή στα γήπεδα της Ρωσίας ξεκινάει!

Η γιορτή στα γήπεδα της Ρωσίας ξεκινάει!

Η γιορτή στα γήπεδα της Ρωσίας ξεκινάει!

Σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας καθώς στις 18:00 η Ρωσία αντιμετωπίζει τη Σαουδική Αραβία στο Λουζνίκι της Μόσχας, στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Το Μουντιάλ του 2018 ξεκινάει και όλα τα βλέμματα του πλανήτη βρίσκονται στη Ρωσία. Το απόγευμα στις 18:00, στο Λουζνίκι της Μόσχας, έχει οριστεί η πρώτη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την οικοδέσποινα Ρωσία να αντιμετωπίζει τη Σαουδική Αραβία για τον πρώτο όμιλο. Θα προηγηθεί φυσικά το καθιερωμένο τελετουργικό για την έναρξη της διοργάνωσης.

Στο στρατόπεδο της Ρωσίας επικρατεί γκρίνια για τις εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας στα φιλικά. Η απόδοσή της δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και στον ρωσικό Τύπο υπάρχει ανησυχία για το τι θα παρουσιάσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στο γήπεδο.

Φυσικά, οι Ρώσοι είναι το φαβορί κόντρα στη Σαουδική Αραβία, η οποία τελευταία αλλάζει προπονητές συχνά, με τον 50χρονο Αργεντινό τεχνικό Χουάν Αντόνιο Πίτσι να είναι αυτός που την οδηγεί στην τελική φάση.

 Πιθανές συνθέσεις

Ρωσία: Ακινφέεφ, Φερνάντες, Κουντριάσοφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Ζόμπνιν, Κουζιάεφ, Τζαγκόεφ, Σεμέντοφ, Γκολόβιν, Σμολόφ.

Σαουδική Αραβία: Αλ-Μαγιούφ, Χουσάβι, Χοσάβι, Αλ-Σαρανί, Αλ-Μπαρίκ, Οτίφ, Αλ-Φαράζ, Αλ-Σιρί, Αλ-Τζασίμ, Αλ-Ντοσαρί, Αλ-Μολάντ.