Ο Ρόμπι Γουίλιαμς στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Gazzetta team
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου

bet365

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς θα δεσπόζει στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ την Πέμπτη (14/6), πριν τον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης μεταξύ της Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας.

Ο διάσημος Βρετανός καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στο event που θα προηγηθεί του πρώτου αγώνα, ενώ θα συνοδεύεται από τη Ρωσίδα σοπράνο, Άιντα Γκαριφούλινα, όπως επίσης και τον Ρονάλντο, που προφανώς δεν θα... επιδείξει τις φωνητικές του ικανότητες, στην ξεχωριστή βραδιά που θα κάνει τη «σέντρα» του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Λουζνίκι, μισή ώρα πριν οι «οικοδεσπότες» Ρώσοι αγωνιστούν απέναντι στους Σαουδάραβες.

«Είμαι τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Ρωσία για μια τέτοια μοναδική παράσταση. Έκανα πολλά στην καριέρα μου, η παρουσία μου όμως στην έναρξη του Μουντιάλ, μπροστά σε 80.000 φίλους του ποδοσφαίρου στο γήπεδο και πολλά εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, είναι ένα παιδικό μου όνειρο» δήλωσε ο ίδιος, ενώ από την πλευρά της η Γκαριφούλινα ανέφερε: «Είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα».

Τέλος, το «Φαινόμενο» πρόσθεσε: «Το εναρκτήριο παιχνίδι είναι πάντα συμβολικό. Είναι εκείνη η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι η μεγάλη στιγμή που περίμενες τέσσερα χρόνια, είτε ως παίκτης είτε ως φίλαθλος, επιτέλους ήρθε!»

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα